Kinderfeestjes

Wil jij eens testen hoe het met de conditie van jou en je vrienden en vriendinnen is of gewoon een leuke tocht maken door de natuur, dan is het kinderfeestje mountainbiken zeker iets voor jou! Samen met een instructeur gaan jullie een stuk fietsen door de bossen.. En nu maar hopen dat het lekker modderig is!

Voor iedere groep zal de instructeur bekijken wat voor route er wordt genomen.

Omgeving Amersfoort:

Verspreid door de omgeving zijn er diverse routes uitgezet voor een leuke afwisselende mountainbiketocht over de Utrechtse Heuvelrug.


Op de door jou gewenste locatie:

Ook bij jou in de buurt is het mogelijk om te Mountainbiken. Wij komen graag naar je toe, vraag ons naar de mogelijkheden.

 Aantal personen: minimaal 10 deelnemers

Prijs: tot en met 10 deelnemers € 260,-

Extra personen: € 26,- per persoon

Tijdsduur: +/- 1,5 uur

Minimum lengte: 1.50 m

 

Locatie: Amersfoort, Soesterberg, Baarn, Lage Vuursche, Zeist, Leusden

 

Onze kinderfeestjes vinden plaats op woensdagmiddag en zaterdag op vaste locaties. De starttijden zijn 09:00, 11:00, 13:00 en 15:00 uur. In de zomermaanden kunnen we ook om 17:00 uur starten.

Overige dagen zijn alleen te boeken tegen betaling van een meerprijs van € 50,-. Andere locaties zijn op aanvraag. Heeft u een datum in gedachten informeer dan vrijblijvend naar de beschikbare tijden! Vraag uw offerte aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

    

 

 

XL Adventure & Events     Picoplan Bedrijfsuitjes     Katan Outdoor     Lasercombat     Paintball+          Rent a Tipi